29 Ekim Mahallesi’ne aile sağlığı merkezi 

Mustafa Bozbey, bölgenin park ihtiyacı için çalışmalarda sona gelindiğini belirterek, “Aile Sağlığı Merkezi’nin de daha sağlıklı ortamda hizmet vermesi için düzenleme yapılacak” dedi.

29 Ekim Mahallesi’ne aile sağlığı merkezi 

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, her hafta cuma günleri makamını mahallelere taşımaya devam ediyor. Başkan Bozbey, bu hafta 29 Ekim Mahallesi’ndeydi. Bozbey, buradaki çalışmalarına 29 Ekim Mahalle Muhtarı İsmail Keskin ile görüşerek başladı. 

Nilüfer Belediyesi’nin mahalleye yaptığı hizmetlerden memnun olduklarını söyleyen Keskin, park ve yeşil alan ihtiyaçlarını dile getirdi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de 505 ve 506. Sokak’ta Nato Boru Hattı’nın geçtiği toplam 37 bin metrekarelik alanda park yapacaklarını  söyledi. Yürüyüş yolları ve oyun gruplarının da yer alacağı park projesinde çalışmaların bütün hızıyla devam ettiğini söyleyen Bozbey, “29 Ekim Mahallemize kazandıracağımız parkın yapısal çalışmaları tamamlandı, yakında peyzaj çalışmalarına başlanacak” dedi. 

Başkan Bozbey, 29 Ekim Mahallesi’ne yeni mahalle iletişim merkezi de kazandırmak istediklerini belirterek, şöyle devam etti: “Mevcut  aile sağlığı merkezinin de daha sağlıklı ortamda hizmet verebilmesi için bir düzenleme yapılacak. İl Sağlık Müdürlüğü’nün talep ettiği bina tipinde bir aile sağlığı merkezi için yakın zamanda çalışma başlatacağız” dedi. 

Ertuğrulkent Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu’nun da ziyaret ettiği Başkan Bozbey, daha sonra bütün gün kendisinden randevu talep edenleri Başkan Burada karavanında ağırlayarak görüştü. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X