3 haftalık ara bitti! Fenomen dizi 4 transferle geliyor

ATV ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 3 haftalık aranın ardından ekranlara 4 transferle dönüyor.

3 haftalık ara bitti! Fenomen dizi 4 transferle geliyor

ATV ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 3 haftalık aranın ardından ekranlara 4 transferle dönüyor.

FAÇALI AİLESİ GELİYOR

Son bölümü ile ekranlara kilitleyen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, nihayet izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümü merakla beklenen diziye, Façalı Ailesi ile katılacak isimler merak konusu olmuştu. Salı günü yayınlanacak diziye 4 transfer gerçekleşti ve böylelikle Façalı Ailesinin üyeleri ortaya çıktı.

TURGUT TUNÇALP

Kanal D ekranlarındaki Merhamet dizisinde Moskof Recep adlı alkolik ve para düşkünü bir baba karakteriyle tanınan Tunçalp, Façalı Ailesinin üyelerinden biri olacak. Usta oyuncu, son olarak Müslüm filminde Müslüm Gürses’in babasını canlandırmıştı.

EMİR BENDERLİOĞLU

39 yaşındaki yakışıklı oyuncu, Türk dizilerinde sürekli gördüğümüz ve yabancılık çekmediğimiz bir isim. Fotoğrafçı, seslendirmen, grafikerlikle uğraşan Benderlioğlu, Eşkiya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisine Façalı Ailesinin bir üyesi olarak katılacak.

İLHAN ŞEN

Son olarak Şahin Tepesi ile adını duyuran İlhan Şen de Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine katıldı. 2009 da Best Model of Turkey birincisi seçilen Şen, aynı zamanda modellik yapıyor.

GÖZDE OKUR

Öte yandan Çakırbeyli Ailesi’ne ise Gözde Okur katıldı. ‘Zengin Kız Fakir Oğlan’ dizisiyle akıllarda yer eden Okur, bir yandan da ‘Herkesin Bildiği Sırlar’ adlı tiyatro oyununa hazırlanıyor.

ÜNAL KAPLAN NEDEN AYRILDI?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ünlü oyuncusu Tarık Ünlüoğlu geçtiğimiz ay akciğerinde meydana gelen problem nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Sevenlerini korkutan Tarık Ünlüoğlu, reyting rekortmeni diziden apar topar ayrılmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X