3 kardeşin acı sonu! Yaşları 5,10 ve 12’ydi

Gaziantep’te, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 3 kardeş öldü, anneleri ise hastanelik oldu.

3 kardeşin acı sonu! Yaşları 5,10 ve 12’ydi

Olay, sabah saatlerinde Onat Kutlar Mahallesi’nde meydana geldi. 

32 yaşındaki Halime Cengiz gece sobayı yaktıktan sonra 3 çocuğu ile birlikte uyudu. 

Ankara’da plastik pencere imalatı işinde çalışan Bekir Cengiz, sabah saatlerinde telefonla aradığı eşi Halime ve çocuklarına ulaşamayınca komşularını aradı. 

Cengiz ailesinin mahallede 2 katlı binanın bodrum katında oturan evine gelen komşuları kapıyı açan olmayınca polise haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, kapıyı çilingir yardımıyla açarak girdiği evde, Halime Cengiz ve çocukları 12 yaşındaki Nuri, 10 yaşındaki İrem ve 5 yaşındaki Enes’i hareketsiz yatarken buldu. 

Eve çağrılan sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Nuri, İrem ve Enes Cengiz kardeşlerin sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenip öldüğü belirlendi. Hayati tehlikesi bulunan anne Halime Cengiz ise ambulansla Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi’ne götürüldü. 

Nuri, İrem ve Enes kardeşlerin cesetleri ise otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. 

Çocukların ölüm haberini alan yakınları hastane önünde sinir krizleri geçirirken, baba Bekir Cengiz’in ise Ankara’dan yola çıktığı belirtildi.

Polis, olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X