3 kişi ölü bulunmuştu! Flaş açıklama…

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Bakırköy’de 3 kişinin evde ölü bulunmasına ilişkin, Bahattin D’nin, aşırı derecede borçlanması nedeniyle girdiği bunalımın etkisiyle eşi ve çocuğunu zehirledikten sonra intihar ettiğinin değerlendirildiğini bildirdi.

3 kişi ölü bulunmuştu! Flaş açıklama…

Alınan bilgiye göre, Osmaniye Mahallesi’nde şüpheli ölüm ihbarı üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi.

Söz konusu adreste inceleme yapan ekipler 1’İ çocuk, 3 kişinin cansız bedeniyle karşılaştı. 

Olayın olduğu sokağı kapatan ekipler, binada bulunanları tahliye etti.

Ekiplerin çalışmaları sürüyor.

Kaymakamlıktan açıklama

Bakırköy Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, saat 06.45’te 155 Polis İmdat Hattı’na, Osmaniye Mahallesi Çoban Çeşme Sokak’ta şüpheli ölüm ihbarı yapıldığı belirtilerek, şunlar kaydedildi: 

“Bahse konu adrese ivedilikle intikal edilmiş, Z.D, B.D. ve A.D. isimli 1’i çocuk, 3 kişinin cansız bedeniyle karşılaşılmıştır.

Dairedeki koku nedeniyle AFAD (KBRN) ekipleri sevk edilmiştir. Ekip tarafından yapılan ölçümlerde olay yerindeki kokunun siyanür olduğu tespit edilmiştir. Konu ile ilgili olay yerinde gerekli önemler alınmış olup, adli ve idari tahkikat başlatılmıştır. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılmaya devam edilecektir.”

Cenazeler, Adli Tıp Kurumuna götürüldü

Alınan bilgiye göre, polis olayın olduğu sokağı kapatarak binada bulunanları tahliye ederken, ailenin yakınları sinir krizi geçirdi.

Anne Zeliha D, baba Bahattin D. ve çocuk Ali D’nin cenazeleri, yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Mahallede bakkallık yapan Mehmet Çelik, AA muhabirinin soruları üzerine, babanın en son dün kendisinden su aldığını belirterek, “Herhangi bir sıkıntıları yoktu. Konuştuk biraz. Duyunca şok geçirdik.” dedi. 

Çelik, babanın Kuyumcukent’te imalat işi yaptığını söyledi.

Evde, olay yeri inceleme ve AFAD ekiplerinin çalışmaları sürüyor. Polis ekipleri, evin önünde bulunan ve Süleyman D’ye ait olduğu belirtilen otomobilde de inceleme yaptı.

Başsavcılıktan Bakırköy’de 3 kişinin ölümüne ilişkin açıklama

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı,  Bakırköy’de Bahattin D, eşi Zeliha D. ve çocukları Ali D’nin evde ölü bulunmasına ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada, saat 06.45 sıralarında 155 polis hattına yapılan ihbarda, Bakırköy Osmaniye Mahallesi Çobançeşme Sokak’taki ikametgahlarında 3 kişinin cansız olarak bulunduğunun bildirildiği belirtilerek, olayla ilgili Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldığı ve ölen kişilerin cesetlerinin otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu Başkanlığına götürüldüğü aktarıldı. 

Soruşturmada bu aşamada elde edilen tespitlerin paylaşıldığı açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

“İkametgahında ölü olarak bulunan Ali D’nin babası ve Zeliha D’nin eşi konumunda bulunan Bahattin D’nin, Bakırköy Kuyumcukent’teki iş yerinde altın ticaretiyle uğraştığı ve birtakım internet siteleri üzerinden kayıt dışı ticari işlemler nedeniyle aşırı derecede borçlandığı, girdiği bunalımın etkisiyle önce eşinin ve çocuğunun zehirlenmesine sebebiyet verdikten sonra intihar ettiği değerlendirilmiştir.”

Olay yerinde AFAD ekipleri tarafından gerekli güvenlik önlemlerinin alındığı ve soruşturma işlemlerinin Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütüldüğü belirtilen açıklamada, gerektiği takdirde kamuoyunun bilgilendirilmesine devam edileceği bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X