30 bıçak darbesiyle hayatını kaybetti

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Kaan Can Ö. (28), tartıştığı Keskin Yılmaz’ı 30 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

30 bıçak darbesiyle hayatını kaybetti

Olay, dün akşam saat 22.30’da Akçay Mahallesi Ali İleri Caddesi üzerinde bulunan boş arazide meydana geldi. Kaan Can Ö. ile Keskin Yılmaz arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kaan Can Ö. yanında bulunan bıçakla Keskin Yılmaz’ı vücudunun çeşitli yerlerinden 30 kez bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Edremit Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Yılmaz, iddiaya göre polise kendisini bıçaklayanlar arasında Enis Ü.’nün (27) de olduğunu söyledi. Tüm müdahalelere rağmen gece yarısı hayatını kaybeden Yılmaz’ın cenazesi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Olayın ardından polis tarafından yakalanan Kaan Can Ö., verdiği ilk ifadesinde, boş bir arsada konuşurken aralarında tartışma çıktığını ve Yılmaz’ın kendisine silah çektiğini ileri sürdü. Silahı ateşlediğini ancak kurşunun isabet etmediğini öne süren Kaan Can Ö., sonrasında Yılmaz’ı bıçakladığını itiraf etti. Kaan Can Ö., Keskin Yılmaz’ı kendisini vurması için Selçuk I. ve Fazıl Ş.’nin gönderdiğini de iddia etti.

Polis, Kaan Can Ö.’ün ifadesi üzerine Fazıl Ş.’yi yakalayarak gözaltına alınırken, Selçuk I.’nın da yakalanması için çalışma başlatıldı. Keskin Yılmaz’ın yaralı haldeyken verdiği ifadesi doğrultusunda Enis Ü. de polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerin ardından Kaan Can Ö., Enis Ü. ve Fazıl Ş. adliyeye sevk edildi.

DHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X