32 yıllık karısını öldürmüştü… ‘Tetiği çektikten sonra ne oldu hatırlamıyorum’

Bursa’nın Mudanya ilçesinde 32 yıllık karısını pompalı tüfekle öldüren koca tutuklandı. Katil zanlısının emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. Zanlı, cezaevine götürülürken de gazetecilere “Çok pişmanım” dedi.

32 yıllık karısını öldürmüştü… ‘Tetiği çektikten sonra ne oldu hatırlamıyorum’

Olay dün Bursa’nın Mudanya İlçesi Halitpaşa Mahallesi’nde bir sitede meydana geldi.

Yaklaşık 1 yıl önce evden kaçan kızını iddiaya göre evlatlıktan reddeden Hamdi K., görüşmek istediğini belirten eşi Filiz K. ile tartıştı.  Tartışmanın büyümesi üzerine Hamdi K., evde bulunan pompalı tüfekle eşine 3 el ateş etti.

“Anneni öldürdüm, gel”

Kanlar içinde kalan Filiz K., olay yerinde hayatını kaybederken, Hamdi K. oğlu B.K.’yı arayarak “Anneni öldürdüm, gel” dedi. Hamdi K., oğlu ile görüştükten sonra Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gidip, “Karımı öldürdüm” diyerek teslim oldu.

Olay yerine giden polis, beraberinde sağlık ekipleriyle birlikte şüphelinin verdiği anahtarla eve girdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Filiz K.’nın yaşamını yitirdiği saptandı. Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Filiz K.’nın cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

“Tetiği çektikten sonra ne oldu hatırlamıyorum”

Emekli olan 3 çocuk babası Hamdi K.’nin ifadesinde, “Sürekli tartışıyorduk, aramızda sürekli bir gerginlik vardı. Olay sabahı yine tartışmaya başladık. Tartışmamızın bir çok sebebi vardı. Kızımla görüşmek istemesi de buna dahil. Tartışma sırasında bana hakaret etti, ben de sinirlerime hakim olamayarak evdeki pompalı tüfekle eşimi vurdum. Tetiği çektikten sonra ne oldu hatırlamıyorum” dediği ortaya çıktı.

“Çok pişmanım”

Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan zanlı, cezaevine götürüldüğü sırada kendisini görüntüleyen gazetecilere “Çok pişmanım” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X