3,5 milyon Euro az değil mi!

Okan Kocuk’u isteyen Gazişehir Gaziantep’in Bursapor’a cevabı ilginç oldu.

3,5 milyon Euro az değil mi!

Bursaspor’un genç file bekçisi Okan Kocuk, birçok kulübü peşine takmış durumda. Geçen sezon kiralık olarak forma giydiği TFF 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor’daki formuyla A Milli Takım’a kadar yükselen Okan, adeta transferin gözdesi haline geldi.

Özellikle TFF 1. Lig ekipleri genç kaleci için sıraya girerken, ilk hamleyi geçen sezon Süper Lig’i kılpayı kaçıran Gazişehir Gaziantep yapmıştı. Kırmızı siyahlı ekip Okan için menajerler aracığıyla Bursaspor’un kapısını çalmış ve Başkan Ali Ay bonservis olarak 3 milyon 500 bin Euro talep etmişti. 

ÇOK BULDULAR

Ancak Güneydoğu temsilcisinin bu rakamı çok bulduğu belirtildi. Hatta Başkan Adil Sani Konukoğlu’nun menajerlere ‘3,5 milyon Euro az değil mi?’ şeklinde bir yanıt verdiği öğrenildi.

Gazişehir Gaziantep’in istenilen bu rakam sonrası bu transferi kiralık olarak bitirmek istediği öğrenildi. Okan’ın ise Bursaspor’daki son duruma göre hareket edeceği ve hiçbir kalecinin ayrılmaması durumunda oynamak için farklı bir takıma gitmeyi bir kez daha değerlendireceği belirtildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X