39 yıl sonra öğrendi, hayatının şokunu yaşadı!

Baba bildiği kişinin ölüm döşeğinde “Ben senin baban değilim” demesi üzerine gerçeği öğrenen 39 yaşındaki Çağlar B. gerçek babasını da tespit ettirdi. Çağlar B. şimdi kardeşlerini arıyor.

39 yıl sonra öğrendi, hayatının şokunu yaşadı!

İzmir’de özel bir şirkette yöneticilik yapan 39 yaşındaki Çağlar B.’nin yaşadıkları filmlere konu olacak cinsten… Annesini yıllar önce kaybeden Çağlar B.’nin babası Mustafa B. 2 yıl önce akciğer kanserine yakalandı. Durumu ağırlaşan Mustafa B. başından hiç ayrılmayan Çağlar’a, “Ben senin gerçek baban değilim. Ama seni gerçek oğlum gibi sevdim”dedi.

Duydukları karşısında şoke olan genç, baba bildiği Mustafa B.’nin üzülmemesi için ona “Sen benim gerçek babam gibisin” dedi. Kısa süre sonra Mustafa B. hayatını kaybetti. Çağlar B. bunun üzerine gerçek babasını bulmak için harekete geçti. Annesi Canan B.’nin yıllar önce Cihat Kolca ile ilişki yaşayıp, hamile kaldığını ancak Kolca’nın annesini yüz üstü bıraktığını öğrendi. Çağlar, annesinin gerçeği uzun süre ailesinden sakladığını ve kendisi 3 yaşına geldiğinde Mustafa B. ile evlendiğini de öğrendi.

MEZARI AÇTIRDI 

Çağlar B. bu arada baba bildiği Mustafa B.’nin doğru söyleyip söylemediğinden emin olmak için avukatı aracılığıyla mahkemeye başvurup mezarı açtırdı.

Mustafa B.’den ve Çağlar B.’den alınan DNA örnekleri karşılaştırıldı ve ölen adamın, Çağlar B.’nin babası olmadığı belirlendi. Mezardaki kişinin gerçek babası olmadığını öğrenen Çağlar B., İzmir Asliye Hukuk Mahkemesi’nde dava açarak, bu kez Cihat Kolca’dan DNA örneği alınmasını istedi. İkiliden alınan örnekler karşılaştırıldı ve Cihat Kolca, Çağlar B.’nin gerçek babası çıktı. Yıllar sonra gerçek babasının kim olduğunu öğrenen Çağlar B. şimdilerde hiç yüzünü görmediği gerçek kardeşlerine ulaşmaya çalışıyor

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X