4 adet bademi 24 saat boyunca suda bekletirseniz…

Faydaları saymakla bitmeyen bademi birde suda bekleterek tüketmeyi deneyin! İşte vücudunuza sağlayacağı olumlu etkileri…

4 adet bademi 24 saat boyunca suda bekletirseniz…

Magnezyum, çinko, kalsiyum, omega 3 ve E vitamini ve mineral açısından zengin olan badem, suda bekledikçe içeriğindeki enzimleri açığa çıkarır. Islanan bademi vücudumuz hızlı bir şekilde hazmeder ve sindirir.

Enerji verir. İçinde bulunan bakır, riboflavin ve magnezyum metabolizma hızlandırır ve kilo vermeyi kolaylaştırır.

4 adet bademi 24 saat boyunca suda bekletirseniz... - Sayfa 4

Suda bekleyen badem; potasyum, tekli doymamış yağ ve protein yönünden güçlüdür. Badem, damarlara zarar veren iltihabı söker. E vitamini sayesinde ise kalp rahatsızlıklarını en aza indirir. Aynı zamanda içeriğindeki magnezyum ani kalp krizini önler.

Kolesterol probleminiz varsa bunun içinde günde 4 adet ıslatılmış badem tüketebilirsiniz. Bademde bulunan E vitamini ve kalsiyum, kolesterol seviyesini dengeleyecektir.

4 adet bademi 24 saat boyunca suda bekletirseniz... - Sayfa 2

Düzenli olarak tüketildiğinde vücutta zararlı maddelerin birikmesine engel olur. Kolon aracılığıyla yiyeceklerin vücuttan atılmasına yardımcı olur. Kolon kanseriyle mücadele eder.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X