4 büyükbaş hayvan karşılığında aldığı çek sahte çıktı

Bursa’da bir celep, sattığı 4 büyükbaş hayvan karşılığında aldığı çek sahte çıkınca dünyası başına yıkıldı.

4 büyükbaş hayvan karşılığında aldığı çek sahte çıktı

Olay, Osmangazi ilçesi hayvan pazarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hayvanlarını kurban bayramı için satmaya çalışan H.K., dikkatsizliğinin faturasını ağır ödedi. H.K. kendisinden 4 adet büyükbaş hayvan almak için temmuz ayında gelen A.Ü. ile uzun pazarlıkların sonucunda 28 bin liraya anlaştı. 2 bin lira nakit ve 26 bin lira değerinde 2 aylık çek veren A.Ü., 4 büyükbaş hayvanı da alarak olay yerinden uzaklaştı.

Yaptığı satıştan geri kalan 26 bin liralık çeki tahsil etmek bankaya giden H.K., çekin sahte olduğunu öğrendi. Dünyası başına yıkılan H.K., ne yapacağını kara kara düşünmeye başlarken soluğu polis merkezinde aldı. Kendisini dolandıranlardan şikayetçi olan H.K., faillerin biran önce yakalanmasını istedi.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, geçtiğimiz günlerde mali polis sahte çek ve sahte para konusunda celepleri uyarmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X