4 gram uyuşturucuyla yakalandılar! İşte cezaları…

Bursa’nın İnegöl ilçesinde uyuşturucu madde satarken suçüstü yakalanan ve İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘uyuşturucu madde ticareti’ yapmaktan yargılanan 2 sanık hakkında karar verildi.

4 gram uyuşturucuyla yakalandılar! İşte cezaları…

İnegöl Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerince geçen yıl düzenlenen  operasyonda, Kemal Şahin ve Hasan Usda suçüstü yakalanarak uyuşturucu satıcılığından gözaltına alındı. Üzerlerinde 4 gram metamfetamin ele geçirilen Şahin ve Usda sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

KARAR VERİLDİ

Sanıklar hakkında ‘uyuşturucu madde ticareti yapmaktan’ dava açıldı. İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen dava dün yapılan duruşmada karara bağlandı. Kemal Şahin 12 yıl 6 ay hapis ile 25 bin TL para cezası, Hasan Usda da 6 yıl 3 ay hapis ile 12 bin 500 TL para cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti, Kemal Şahin’in tutukluluk halinin devamına, Hasan Usda’nın ise tahliyesine karar verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X