4 karısı, 7 nişanlısı ve 5 sevgilisi var

Avusturya’da yaşayan Gambiya vatandaşı Sonko Tijan’ın tam 4 karısı, 7 nişanlısı ve 5 kız arkadaşı olduğu ortaya çıkınca polis tarafından tutuklandı.

4 karısı, 7 nişanlısı ve 5 sevgilisi var
28 yaşındaki Sonko Tijan’ın kandırdığı kadınların evlerinde konakladığı ve “daha sonra ödeyeceğini” söyleyerek onlardan on binlerce euro borç aldığı da açıklandı. En genci 22 en yaşlısı 44 yaşındaki eşi ve sevgililerinden 4 çocuk yaptığı belirtilen Tijan’ın iki kız arkadaşının da hamile olduğu açıklandı. Sabit bir işi ya da adresi olmayan adamın anavatanı Gambiya’da da bir eşi ve çocukları olduğu belirtildi.

Tijan iki karısının şans eseri Facebook’ta tanışıp yaşananları polise bildirmesi sonucu yakalandı. “Avusturya’nın çok eşlilik şampiyonu” olarak anılan Tijan’ın birçok başka kurbanı daha olduğuna inandıklarını söyleyen Avusturya polisi, geçmişte zanlı ile ilişki kuran tüm kadınların kendileri ile iletişime geçmesini talep etti.

Hürriyet’in haberine göre; konu ile ilgili bir basın açıklaması yapan Dedektif Patrick Maierhofer, ‘O kadınları tavlamak için hep aynı taktikleri kullanmış. Barlarda tanıştığı kadınlara ilgi göstermiş, onlara Afrika’daki memleketi ile ilgili etkileyici hikâyeler anlatmış. Daha sonra da Gambia’daki savaşlardan kaçtığını ve ailesini geride bıraktığını söyleyerek onlardan maddi yardım talep etmiş” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X