4 yaşındaki Leyla her yerde aranıyor! Son görüntüsü ortaya çıktı

Ağrı’da bayramın birinci günü kaybolan minik Leyla için jandarma, AFAD ve güvenlik korucuları seferber oldu. Şu ana kadar Leyla’nın izine rastlanmazken, kızlarının hayatından endişe eden aile, yardım çağrısında bulundu.

4 yaşındaki Leyla her yerde aranıyor! Son görüntüsü ortaya çıktı

Ağrı’da yaşayan Şükran-Nihat Aydemir çifti, iki gün önce sabah saatlerinde, bayram ziyareti için kent merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Bezirgan köyüne gitti.

Aile, yakınlarıyla bayramlaştıktan sonra Nihat Aydemir’in babasının evine geldi.

Aydemir çifti içeri girerken, küçük Leyla, kapı önünde oynamaya başladı. Yaklaşık 15 dakika sonra dışarı çıkan çift, kızlarını bulamadı. 

Çevreyi dolaşan, yakınlarının evlerine bakan aile tüm çabalara karşın Leyla’ya ulaşamayınca jandarmaya haber verdi. Bunun üzerine bölgeye jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi.

KÖY VE ÇEVRESİ DİDİK DİDİK ARANDI, SONUÇ ALINAMADI

Anne Şükran Aydemir sadece kızlarına kavuşmak istediklerini söyledi. Aydemir kimseden şikayetçi olmayacaklarını belirtti.Güvenlik korucuları ve köylülerin de destek verdiği aramalarda, köy ve çevresi didik didik arandı. Eğitimli köpeklerin de kullanıldığı çalışmalarda küçük kızın düşme ihtimali göz önünde bulundurularak derenin suyu kesildi. Ekipler, dere boyunca ellerinde küreklerle küçük kızdan bir iz aradı. Ancak şu ana kadar herhangi bir sonuç alınamadı.

LEYLA’NIN SON GÖRÜNTÜSÜ PAYLAŞILDI

Öte yandan, küçük Leyla’nın amcası tarafından küçük kızın olaydan bir gün önce cep telefonu kamerasıyla çekilen görüntüsü de basına dağıtıldı.

Güvenlik korucuları ve köylülerin de destek verdiği aramalarda, köy ve çevresi didik didik arandı. Eğitimli köpeklerin de kullanıldığı çalışmalarda küçük kızın düşme ihtimali gözönünde bulundurularak derenin suyu kesildi. Ekipler, dere boyunca ellerinde küreklerle küçük kızdan bir iz aradı. Ancak şu ana kadar herhangi bir sonuç alınamadı.

agri-leyla-01.jpg

Köy içerisi ve çevresinde geniş bir alanda arama çalışması yürüten jandarma, AFAD ve korucular, gün boyu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Jandarma ve AFAD arama köpekleriyle ahır, çatı katı, odunluk ve tandır evleri gibi alanlar ile arazide çalışmalarını yürüttü.

ANNE: ŞİKAYETÇİ OLMAYACAĞIZ, YETER Kİ KIZIM BULUNSUN

Kızının arama çalışmalarını gözyaşları içerisinde izleyen anne Şükran Aydemir, “Kim götürdüyse getirsin, şikayetçi olmayacağız. Yeter ki kızımı sağ salim kucağıma alabileyim” dedi.

15 DAKİKADA YOK OLDU

15 dakika içinde kızının ortadan kaybolduğunu belirten baba Nihat Aydemir ise, “Köylülerle aradık ama bulamadık. Jandarma ve AFAD burada kızımı arıyor. Kızımı gören, nerede olduğunu bilenlerin Allah rızası için bize bildirmelerini istiyoruz” dedi.

Sosyal medyada Leyla Aydemir’in bulunması için destek kampanyası da başlatıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X