42 bin ziyaretçiyle 500 milyon liralık iş

‘Metal İşleme’, ‘Sac İşleme’ ve ‘Kaynak’ teknolojileri fuarları ile ve ‘Otomasyon Fuarı’nı tek çatı altında birleştiren Bursa Endüstri Zirvesi büyük ilgi gördü.

42 bin ziyaretçiyle 500 milyon liralık iş

28 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen organizasyonu, 68 ülkeden 42 bin 116 kişi ziyaret etti. Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki 7 ayrı salonda 40 bin metrekare kapalı alanda 20 ülkeden 346 firma ve temsilciliğinin katılımıyla düzenlenen zirve, yaklaşık 500 milyon liralık iş hacmine yaklaştı.

TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü, makine imalat sektörünün nabzının 4 gün boyunca Bursa’da attığını söyledi. BTSO Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener de, Bursa’nın üretim tecrübesi, sermaye altyapısı, yüksek iş kalitesi ve dinamik girişimcileriyle Türkiye’nin ihracat odaklı büyümesine ciddi katkılar sağladığını kaydetti.

Sektöre yeni pazarlar sunmak için pazarlama ağını genişleten Bursa Endüstri Zirvesi’nin gelecek yıl 28 Kasım-1 Aralık’ta gerçekleşeceği bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X