42’lik Tuğba, peş peşe cesur mayolu pozunu paylaştı

Son zamanlarda yaptığı siyasi paylaşımlarla sık sık gündeme gelen şarkıcı Tuğba Ekinci, sosyal medya hesabından peş peşe mayolu fotoğraflarını yayınladı.

42’lik Tuğba, peş peşe cesur mayolu pozunu paylaştı

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında gelen şarkıcı Tuğba Ekinci, mayolu fotoğraflarını paylaştı.

PEŞ PEŞE MAYOLU FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI

Tatilinin büyük bir kısmını denizde geçiren Tuğba Ekinci, Instagram hesabının hikaye kısmından peş peşe mayolu fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sundu. 42 yaşındaki Ekinci’nin düzgün fiziği ve makyajsız cildi takipçilerinden alkış topladı.

CEM YILMAZ’A SERT ÇIKMIŞTI

Tuğba Ekinci, geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşıyla içki masasında oturan Cem Yılmaz için söylediği sözlerle gündeme gelmişti. Ekinci, Yılmaz için “Alkol şişeleri dizmek nedir ergen gibi. Ne özgürlükle ne de siyasetle alakası var bu artistliklerin sadece alkolik gençlik oluna gelir yazık. Her gün şişe koyuyorsun hayretsin Cemcik yanlışsın.” demişti.

İşte Tuğba Ekinci’nin mayolu fotoğrafları:


 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X