5 puan uçtu gitti

Son dakikalar Bursaspor`un başına kabus olmaya devam ediyor. Beşiktaş mağlubiyeti, Eskişehirspor beraberliği ve son olarak Kayseri Erciyes`te karşısında kaçan 3 puan yeşil beyazlı camiayı adeta kahretti.

5 puan uçtu gitti
Spor Toto Süper Lig’in en iyi futbol oynayan ekiplerinden biri olan Bursaspor’un son dakikalarla başı fena halde dertte…14 puanla şuan ligin 6.sırasında bulunan yeşil beyazlılar, bu bölümlerle yediği gollerle yüzünden şuana kadar tam 5 puan kaybetti. Timsah, eğer ki bu dakikaları hasarsız atlatmış olsaydı şuan ligin zirve ekipleriyle kafa kafaya olacaktı.
 
BASİT HATALAR
 
Şenol Güneş’in öğrencileri 3.haftada Beşiktaş karşısında iyi mücadele etmiş, girdiği pozisyonları cömertçe harcamış ve 87.dakikada yediği golle 1 puandan olmuştu. Eskişehirspor maçında yaşananlar ise hala akıllarda. Cedric Bakambu’nun golleriyle 2-0 öne geçtiği maçın son bölümlerinde dağılan Timsah, 80’de Hürriyet’i, 85’de ise Mori’yi durduramamış ve 3 puan avucunun içinden uçup gitmişti.
 
9 GOLÜN 6’SI
 
Bursaspor son olarak Kayseri Erciyesspor karşısında aynı tabloyu yaşadı. Jose Fernandao’nun 28.dakikada attığı golle maçın büyük bir bölümünü üstün götüren yeşil beyazlılar, 88.dakikada topu filelerinde görerek yine galibiyetten olmuştu. Timsah, 2-0’lık maglubiyetle biten Galatasaray ve 2-1 sona eren Mersin İdmanyurdu maçlarında da uzatma bölümlerinde gol yemişti. Bursaspor yediği
9 golün 6’sını 80.dakikalardan sonra kalesinde gördü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X