56’lık şarkıcı, fiziğiyle genç kızlara taş çıkarttı

Bir süredir Yemekteyiz’in sunuculuğunu yapan Seda Sayan, sosyal medya hesabından bornozlu pozunu paylaştı. Yarışmanın çekimlerine hazırlanırken poz veren Sayan, fiziğiyle dikkat çekti.

56’lık şarkıcı, fiziğiyle genç kızlara taş çıkarttı

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye’de jüri üyeliği yapan ve bunun yanı sıra Yemekteyiz’in sunuculuğunu üstelenen ünlü şarkıcı Seda Sayan, sosyal medya hesabından yayınladığı cesur pozuyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

BORNOZLA POZ VERDİ

Sosyal medya hesabını aktif kullanan isimlerin başında yer alan ve Yemekteyiz’in çekimlerinden sık sık fotoğraf paylaşan 56 yaşındaki Seda Sayan, son pozuyla genç kızlara taş çıkarttı. Makyaj yapılırken üzerindeki bornoza aldırış etmeden bacaklarını masanın üzerine uzatan Sayan, bu anları Instagram hesabının hikaye kısmından paylaşmayı ihmal etmedi.

bornozla-poz-veren-seda-sayan-duzgun-fizigiyle-12632516_8075_m.jpg

“VALLAHİ POPOMDA HİÇBİR ŞEY YOK”

10 gün önce Demet Akalın ve Okan Kurt’un düzenlediği partiye katılan Seda Sayan, şarkıcı Aleyna Tilki ile karşılıklı göbek atmıştı. Bu anları Instagram hesabından yayınlayan Sayan’a bir takipçisi “Aman Seda poposunu ne doldurmuş” yorumunu yapmıştı. Takipçisine cevap veren Seda Sayan ise “Vallahi popomda hiçbir şey yok! Ama yine de hoşuma gitti demek ki güzel görünüyor” demişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X