6 aylık şehit kızı babasını böyle uğurladı

Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Göksu Şafak Şahin’in Samsun’daki cenaze töreninde 6 aylık kızı Reyhan Öykü Şahin’in babasının tabutunu okşaması yürekleri dağladı.

6 aylık şehit kızı babasını böyle uğurladı

Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Göksu Şafak Şahin, memleketi Samsun’da binlerce kişinin katıldığı törenle gözyaşları arasında toprağa verildi. Törende şehidin 6 aylık kızı Reyhan Öykü Şahin’in babasının tabutunu okşaması yürekleri dağladı.

Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Göksu Şafak Şahin’in cenazesi, dün gece Çarşamba Havalimanı’na getirildi. Şehidin naaşı, bugün Havza ilçesinde evinde helallik alındıktan sonra Havza ilçesi Kevser Camii’ne getirildi. Şehidin babası Mustafa Şahin, oğlunun askeri parkasını giyerek oğlunun tabutuna bakarak gözyaşı döktü

Şehidin annesi Reyhan Şahin ise oğlunun tabuttaki resmini defalarca öperek ağıt yaktı. Şehidin eşi Kadriye Şahin ise eşinin astsubay kamuflajı ile geldiği cenaze töreninde eşinin tabutunu sevdi.

Kızı 6 aylık Reyhanı’da tabutun başına getiren şehidin eşi Kadriye Şahin kızına, “Kızım, bak bu senin baban” diyerek tabutunu okşattı.

25 yaşındaki Astsubay Kıdemli Çavuş Göksu Şafak Şahin’in cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Demiryurt Mahallesinde bulunan aile kabristanlığına defnedildi.

AİLESİ BURSA’DA YAŞIYORDU

Şehit olan askerin Astsubay Kıdemli Çavuş Göksu Şafak Şahin olduğu ve ailesinin Bursa’da yaşadığı bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X