6 çocuk babası olacak! İşte ikizlerin cinsiyeti…

İş adamı Erdal Acar’ın 2016 yazında evlendiği, Aralık 2017’de kızları Derin’i dünyaya getiren üçüncü eşi Kardelen Acar’ın ikizlerinin cinsiyeti belli oldu.

6 çocuk babası olacak! İşte ikizlerin cinsiyeti…

Sabah Gazetesi’nden Bülent Cankurt’un, “İki Erkek Daha Geliyor” başlıklı yazısı şöyle:

“Bir dönemin hızlılarından Erdal Acar’ın 53 yaşında tekrar baba olacağını ilk bu köşede okumuştunuz. Acar’ın 2016 yazında evlendiği, Aralık 2017’de ise kızları Derin’i dünyaya getiren üçüncü eşi Kardelen Acar, arayı çok açmadan ikinci bebeğine hamile kalmıştı. Üstelik Allah, bu kez Acar çiftine ikiz nasip etmişti.

Hamileliği ağır geçtiği için Çeşme’ye annesinin dizinin dibine giden Kardelen Hanım’ın ikizlerinin cinsiyeti de belli oldu: İkisi de erkek.

28 YAŞINDA OĞLU VAR

İlk eşi Aylin Acar’dan Yiğithan (28), ikinci eşi Emel Yıldırım’dan Cansu (20) ve Emrecan (17), üçüncü eşi Kardelen Hanım’dan da Derin (17 aylık) adlarında dört çocuğu olan Erdal Bey, ikizlerinin dünyaya gelmesiyle 53 yaşında 6 çocuk babası olacak. Umarım anne de, bebek de sağlıkla kurtulur.”

5cdd0f0266a97c5f272f9f2b.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X