6’da 6 yapacak gücümüz var

Yusuf Erdoğan, ‘Tek eksiğimiz topu o üç direğin arasından geçirememek’ dedi. 

6’da 6 yapacak gücümüz var

Bursaspor’un tecrübeli kanat oyuncularından Yusuf Erdoğan, bu sezon hak etmedikleri sonuçlar aldıklarını söyledi. ‘Anlam veremediğimiz maçlar oynuyoruz’ diyen Yusuf, şöyle devam etti: ‘Abdülkadir 20 kere vursa gol olmayacak pozisyonda golü atıyor. Aynı Feghouli’nin attığı gol gibi.

Biz atamıyoruz, inanılmaz şekilde goller yiyoruz. O kadar mücadele ettiğimiz, pozisyon vermediğimiz maçları kaybettik. Bu mücadelemizi artık skora dönüştürmemiz gerektiğini düşünüyorum. 6 maçımız kaldı. Bu takımın bir şekilde ligde kalacağını düşünüyorum. Gerçekten çok iyi futbol oynuyoruz.’ 

Golü atamıyoruz

Golü atmak için çaba sarf ettiklerini ancak bunda başarılı olamadıklarını belirten Yusuf Erdoğan, ‘Seneye bambaşka bir yapılanmayla bambaşka bir Bursaspor izlettireceğimize eminim. Ama sadece şu 6 haftayı iyi puanlarla geçirmek istiyoruz. Tek eksiğimiz topu o üç direğin arasından geçirememek. 90 dakika en çok mücadele eden, en çok takımı öne taşıyan, sprintlerimiz olsun, topla oynama oranlarımız olsun her şeyimiz üst düzeyde.

Gol atmamız, puan almamız gerekiyor. Artık önümüzdeki hafta ile başlamamız gerekiyor. Deplasmanda kazanıp 6’da 6 yapma gücümüz de var. Ben umutluyum, takım arkadaşlarım da inançlı. Bu takım iyi şeyleri hak ediyor. İyi şeyler de olacak’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X