7 bin 835 kişiyle dev Türkiye haritası oluşturulacak

Nilüfer Belediyesi’nce düzenlenecek 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında, 7 bin 835 kişi stadyumda dizilerek “Türkiye haritası” oluşturacak.

7 bin 835 kişiyle dev Türkiye haritası oluşturulacak

DERYA DEMİR PINAR

Nilüfer Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıldönümünü düzenleyeceği özel etkinlikle görkemli bir şekilde kutlayacak. “Cumhuriyet değerlerine her zaman sahip çıkacağımızı, bir kez daha omuz omuza vererek gösterelim” diyen Başkan Erdem, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve tüm partilere davetiye gönderecek. 

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıldönümü dolayısıyla Nilüfer Belediyesi’nin düzenleyeceği etkinlikleri, İbrahim Yazıcı Stadyumu’nda düzenlediği basın toplantısıyla duyurdu. Nilüfer Belediyesi olarak Türkiye’nin kaderinin şekillendiği ulusal bayramları önemsediklerini ifade eden Başkan Erdem, “Kimileri 30 Ağustos’un halkın genelini ilgilendirmediğini söylese de bizler biliyoruz ki Türk halkı ve özellikle Nilüfer halkı bu konuda çok hassas. Zafer hepimizin ve zaferimizin 97. yılında Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını anmak üzere binlerce kişinin katılımıyla bir etkinlik organize ediyoruz” dedi. 

HAVA FOTOĞRAFLARIYLA ÖLÜMSÜZLEŞTİRİLECEK…

Bu etkinlikte 7 bin 835 kişi İbrahim Yazıcı Stadyumu’nda buluşup, içinde ‘Zafer Hepimizin’ yazan dev bir Türkiye haritası oluşturacaklarını vurgulayan Erdem, “Memleketimizin her 100 kilometresinin 1 kişiyle temsil edildiği bu harita, hava fotoğrafları ile ölümsüzleştirilecek. Tarihe geçecek olan bu karede yer almak isteyen vatandaşlarımız 30 Ağustos’ta saat 17.00’da İbrahim Yazıcı Stadyumu’nda açılacak kayıt masalarında kayıt yaptırabilir. Fotoğraf çekim aşamasına gelene kadar alanda; konser, şiir dinletisi, halk dansları gösterisi gibi etkinlikler olacak. Güvenlik açısından, 13 yaşından küçüklerin katılamayacağı etkinlikte katılımcılara ulaşımı biz sağlayacağız. Saat 15.00’dan itibaren Nilüfer Metro İstasyonu’ndan, İbrahim Yazıcı Stadyumu’na ring seferleri düzenlenecek. Tüm Bursalıları tarihimizin en önemli zaferlerinden biri olan 30 Ağustos’u kutlamak için etkinliğimize davet ediyorum. Cumhuriyet değerlerimize sahip çıkacağımızı bir kez daha omuz omuza vererek gösterelim” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X