70 milyon liralık ikramiyede son 1 ay

Milli Piyango’nun geçen yıla ait 70 milyon liralık büyük ikramiyesi bir ay daha alınmazsa zaman aşımına uğrayacak.

70 milyon liralık ikramiyede son 1 ay

Milli Piyango’nun yılbaşı özel çekilişine sayılı günler kala gözler halen talihlisi ortaya çıkmayan 70 milyon liralık ikramiyeye çevrildi. 

İdare tarafından 31 Aralık 2018 akşamı gerçekleştirilen özel çekilişte 70 milyon liralık büyük ikramiye ‘7615536′ numaralı tam bilete isabet etti.

Büyük ikramiyeye ait numaraların bulunduğu biletin sevk merkezi İstanbul-Kadıköy olarak açıklandı. Aradan geçen 11 aya rağmen büyük ikramiye talihlisi henüz idareye başvuruda bulunmadı ve ikramiye ödemesi yapılmadı.

İdare bu süreçte internet sitesine sayaç koyarak, 70 milyon liralık biletin kalan zaman aşımı süresini göstermeye başladı. Pek çok kişi kurumu arayarak ikramiyenin kendisine çıktığını iddia etse de gerçek bileti idareye ibraz eden kimse olmadı. 

Milli Piyango çekilişlerinde zaman aşımı süresi bir yıl olarak uygulanıyor. Dolayısıyla 70 milyon liralık büyük ikramiyeye ilişkin sürenin dolmasına bir ay kaldı. Söz konusu bileti elinde tutan talihli, 31 Aralık günü mesai bitimine kadar idareye başvurursa 70 milyon liralık çeki alabilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X