8 kilo aldı, herkes ona baktı

Yaptığı her hareketle olay olan Kim Kardashian, People’s Choice ödüllerine damgasını vurdu. Aldığı kilolarla dikkat çeken Kim seksi tarzından vazgeçmedi!

8 kilo aldı, herkes ona baktı

People’s Choice (Halkın Seçimi) ödüllerinin 29’uncusu düzenlenen bir törenle dağıtıldı. Son iki yıldır E! kanalı tarafından düzenlenen gecenin kırmızı halısında hem şıklık yarışı hem de eğlenceli anlar yaşandı.

kardashian.jpg

Geceye aynı zamanda ailesiyle birlikte kamera karşısına geçtiği Keeping Up With The Kardashians ile Yılın Reality Şovu ödülünü kazanan Kim Kardashian damgasını vurdu.

kim3.jpg

Kısa bir süre önce, spor da yaptığı halde yeme düzeni yüzünden 8 kilo aldığını söyleyen Kim Kardashian damgasını vuran kişi oldu. Kardashian aldığı kilolara rağmen kuralı bozmadı ve daracık bir elbise giydi.

kardashi,an.jpg

Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Kim Kardashian, kocası Kanye West’in daha az dekolte içeren kıyafetler giymesini istediğini söylemişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X