81 ili kapsıyor, Bursa’da da başladı

Okulların açılmasına sayılı günler kala ülke genelinde gerçekleştirilen “Türkiye Güven Huzur-5” uygulaması Bursa’nın İnegöl ilçesinde de yapıldı. 

81 ili kapsıyor, Bursa’da da başladı

Genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması ve terör örgütlerinin muhtemel eylemlerinin önlenmesi amacıyla yurt genelinde, kamu kurum ve kuruluşları, stratejik öneme haiz bölgeler ile özellikle vatandaşlarımızın yoğun olarak bulundukları noktalarda 81 İlde yapıldı.

İnegöl’de yağmur yağmasına rağmen ekipler uygulamalarına devam etti. Uygulamalara İnegöl Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin de katıldı. 90 polisin iştirakiyle okullar bölgesi, Osmanbey Caddesi, Alanyurt ve üniversite önünde ekiplerin gerçekleştirdiği uygulamada durdurulan araçlar didik didik arandı. Şahısların üst aramaları ile GBT sorgulaması yapıldı.

aw488508_04.jpg

aw488508_03.jpg 
aw488508_06.jpg

Uygulama belirlenen noktalarda 3 saat sürerken, ekipler vatandaşların yoğun bulunduğu cadde, park ve bahçeleri de denetledi. Okulların açılmasına sayılı günler kala okul çevreleri de kontrol edildi. Uygulama esnasında ön koltukta oturan çocuklar polislerin ikazıyla arka koltuklara alınırken, emniyet kemeri takmayan sürücüler ise uyarıldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X