90’lı yıllara damga vurmuştu! Yıllar sonra suskunluğunu bozdu

Şarkılarıyla 90’lı yıllara damga vuran Mansur Ark, Olay Çekirge’ye yaptığı özel açıklamada Bodrum müzikle içi çe ve sakin bir hayat yaşadığını söyledi.

90’lı yıllara damga vurmuştu! Yıllar sonra suskunluğunu bozdu

Serhat Hallaç

ŞARKI YAPMADAN GÖZ ÖNÜNDE OLMAK ANLAMSIZ

Gerek şarkıları, gerekse kendine has imajıyla 90’lı yılların en çok sevilen popçuları arasında yer alan Mansur Ark, yıllar sonra suskunluğunu Olay Çekirge için bozdu.

Bir süredir Bodrum’da yaşadığını, bu yüzdende gözden uzak kaldığını belirten sanatçı, “Bodrum’da daha sakin bir hayatım var. İnsanların karşısına bir ürünle çıkmayı seviyorum. Şarkı yapmadan göz önünde olmak anlamsız” dedi. 

DOKSANLARDA ÇIKAN POPÇUAR ÇOK ŞANSLIYDI

90’lı yılların müzik üretimi açısından çok verimli bir dönem olmasının yanı sıra yeni çıkan sanatçılar için de çok şanslı yıllar olduğunu belirten Mansur Ark, o günlerde müziğin hayatın bir parçası olduğunu söyledi.

Ark, “Bugün de çok iyi şarkılar ve solistler var fakat müziğe ilgi yok. Birilerinin fanı olmak, kaset almak, CD çıktığında arabaya asmak 90’larda kaldı” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X