ABD’de seri katil sıralaması değişti

Amerikan Federal Araştırma Bürosu (FBI), ülkenin en çok cinayet işleyen seri katilinin değiştiğini açıkladı. 

ABD’de seri katil sıralaması değişti

FBI,79 yaşındaki Samuel Little’ın 1970 ile 2005 yılları arasında çoğu kadın olmak üzere 93 kişiyi öldürdüğünü itiraf ettiğini açıklamıştı.

Araştırmacılar yapılan itirafta yer alan 93 kişiden 50’sini doğrularken incelemelerin sürdüğü bildirildi. Sayının 50’yi geçmesiyle ABD’nin en çok cinayet işleyen seri katili unvanı da Samuel Litttle’a geçmiş oldu. Little’ın öldürdüğü kişilerin eskizlerini çizdiği, FBI’ın da bu resimler üzerinden kurbanları araştırdığı belirtildi. Henüz bulunamayan kurbanlardan 25’inin eskizi daha FBI’ın sitesinden yayınlandı. 

Öte yandan Samuel Little’ın cinayet itirafından bulunduğu kurbanların büyük bölümünün ölüm nedenlerinin ilk seferinde aşırı doz ya da kaza olarak belirlendiği öğrenildi. 2014’te ömür boyu hapis cezası alan Little o dönem üç cinayetle suçlanmıştı. Eski bir boksör olan Little, 2012’de Kentucky’de bir evsizler yurdunda uyuşturucu suçu nedeniyle yakalanmıştı. Ancak daha sonra yapılan incelemelerde adamın DNA’nin çözülememiş üç davayla ilişkisi ortaya çıkmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X