Acı veda! Usta sanatçı son yolculuğuna uğurlandı

Zatürre tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ünlü piyanist Şevket Uğurluer’in cenazesi sevenlerinin duaları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Acı veda! Usta sanatçı son yolculuğuna uğurlandı

Zatürre tedavisi gördüğü hastanede 2 hafta kaldıktan sonra 81 yaşında hayatını kaybeden ünlü piyanist ve yorumcu Şevket Uğurluer bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Ünlü piyanist Uğurluer için öğle namazına müteakip Zincirlikuyu Cami’nde cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine piyanistin eşi Nada Uğurluer, kızı Selin Uğurluer, oğlu Can Uğurluer, yakınları ve dostları katıldı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Uğurluer’in kızı babasının tabutu başında gözyaşı döktü. Zincirlikuyu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından ünlü piyanist, Zincirlikuyu Mezarlığına defnedildi.

şevket uğurluer ile ilgili görsel sonucu

“KISKANÇ OLMAYAN BİR SANATÇIYDI”

Cenazeye katılan İlham Gencer, “Çok değerli bir piyanist şarkımızı uğurluyoruz. Onunla sık sık beraber olduk. 21 sene TRT’de “Anılarla Müzik” programı yapan vefalı, kıskanç olmayan bir sanatçıydı” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X