Acılı kaymakam İstanbul’a tayin oldu

Denizli’de 15 yaşındaki oğlu bıçaklanarak öldürülen Bursa’nın Gemlik İlçesi Kaymakamı Kemal İnan tayin oldu. İnan, İstanbul Avcılar kaymakamı olurken, Gemlik’e İzmir Gaziemir Kaymakamı Yaşar Dönmez’in geleceği öğrenildi. 

Acılı kaymakam İstanbul’a tayin oldu

Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararnamesi ile 403 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi kapsamında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki tüm ilçelere kaymakam ataması yapıldı. 

İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 403 mülki idare amirinin görev yerlerinin liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildiği belirtildi. 

aw773953_01.jpg
Kemal İnan

İSTANBUL’A TAYİN OLDU

Bir süredir Gemlik Kaymakamlığı görevini yürüten Kemal İnan, İstanbul Avcılar Kaymakamlığı’na atanırken, Gemlik Kaymakamlığına da İzmir Gaziemir Kaymakamı Yaşar Dönmez atandı. 

aw773953_02.jpg
Yaşar Dönmez

3 OĞLU DA DENİZLİ’DE SALDIRIYA UĞRAMIŞTI…

26 Haziran tarihinde Denizli’nin Pamukkale ilçesinde meydana gelen olayda, Gemlik Kaymakamı Kemal İnan’ın oğulları Safa Akif İnan ve Ahmet Burak İnan bıçaklandı, diğer oğlu Mehmet Buğra İnan ise darp edildi. Hastaneye kaldırılan kaymakamın 3 çocuğundan 15 yaşındaki Safa Akif İnan hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X