Acımak yok ez geç Türkiyem

A Milli Takım, grupta son sırada yer alan puansız Andorra’yı ağırlıyor.

Acımak yok ez geç Türkiyem

9 puanla 2.sırada bulunan ay yıldızlılar, bugün herhangi bir sürpriz yaşamak istemiyor. Beşiktaş Park’taki mücadele 21.45’de başlayacak. 

A Milli Takım, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 5. maçında bugün Beşiktaş Park’ta Andorra ile karşı karşıya gelecek. 21.45’te başlayacak olan mücadeleyi İskoçya Futbol Federasyonu’ndan hakem Donald Robertson yönetecek. Robertson’ın yardımcılıklarını Sean Carr ve Douglas Potter yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Kevin Clancy olacak. Milliler, grupta oynadığı 4 müsabakada 3 kez sahadan galip ayrılırken, 1 kez de mağlup oldu. Milli takım, Arnavutluk’u 2-0, Moldova’yı 4-0 ve Fransa’yı 2-0 mağlup ederken, İzlanda’ya ise 2-1’lik skorla yenildi. 

OĞUZHAN VE CENGİZ YOK

Ay-yıldızlılar 9 puan ve averajla ikinci sırada bulunuyor. Andorra ise gruptaki 4 maçta da rakiplerine yenildi ve son sırada yer alıyor. Türkiye ile Andorra bugüne kadar 2 kez resmi maçlarda karşı karşıya geldi. 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri gruplarında oynanan müsabakalarda milliler rakibini 2 maçta da mağlup etti. Ay-yıldızlı ekip rakibini Türkiye’de 5-0, deplasmanda da 2-0 yenme başarısı gösterdi.A Milli Takımı’nda Oğuzhan Özyakup ve Cengiz Ünder, sakatlıkları nedeniyle aday kadrodan çıkarılmıştı. 

21.45 TRT 1 CANLI

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X