Acun Ilıcalı sayesinde hem iş hem eş buldu!

TV8’in sahibi Acun Ilıcalı, kanalında yaptığı pek çok programa katılan yarışmacıları ünlü etti. Adeta kimin elinden tutsa o isim ünlü oldu

Acun Ilıcalı sayesinde hem iş hem eş buldu!

Reyting rekorları kıran programlarından çıkan yarışmacılar şarkıcı, oyuncu, model gibi pek çok meslek sahibi olarak ünlerine ün kattı.
 

İlk olarak Var Mısın Yok Musun programıyla ekranlara gelen daha sonra Survivor yarışmasına katılan Furkan Dede, Acun Ilıcalı sayesinde popülerliğini arttırdı. Geçen yıl TV 8 ekranlarında ‘Survivor Ekstra’ programının yorumculuğunu yaptı.
 

Acun Ilıcalı’nın O Ses Türkiye yarışmasından sonra ününe ün katan İrem Derici, çok ünlü bir şarkıcı oldu.
 

Survivor’da renkli karakteriyle hafızalara kazınan Erdi Ünver, sinemaya adım attı.
 

İKİ PROJEDE KAMERA KARŞISINA GEÇTİ

İKİ PROJEDE KAMERA KARŞISINA GEÇTİ

İki proje için kamera karşısına geçen Erdi Ünver, Organik Aşk’ta Gizem Karaca’nın abisini canlandırdı. Erdi Ünver, ayrıca Peker Açıkalın’ın Karımı Gördünüz mü? isimli komedi filminde de rol aldı.
 

Erdi Ünver, “Yarışma bittiğinde bazı arkadaşlar barlarda, beach’lerde gezerken ben kendime bir şeyler katmak için oyunculuk eğitimi aldım” dedi.
 

Var mısın Yok musun adlı yarışmayla herkes tarafından tanınan Nursel Ergin, kısa sürede samimiyeti ve içtenliğiyle izleyicilerin dikkatini çekti. Yarışmanın ardından TRT 1 ekranlarında yayınlanan Cam Kırıkları adlı dizide Suna karakterine hayat verdi.
 

Daha sonra ise Kanal D’de Nursel’le Evin Tadı adlı yemek programını sunan Nursel Ergin, iş insanı Murat Akyer ile evlendi.
 

Var Mısın Yok Musun yarışmasına katıldıktan sonra keşfedilen Nur Tuğba, Gülgün Feyman’dan sunuculuk dersi aldı.
 

SKY Türk ve NTV’de sunuculuk yaptı.Ancak NTV’de sunuculuk yaptığı zamanlarda yayın arasında yaptığı gaf nedeniyle bir süre ekranlardan uzaklaşmak zorunda kaldı.
 

TV8 kanalında yayınlanan Survivor Panaroma programını Hakan Hatipoğlu ile birlikte sundu.
 

Hem Var mısın Yok musun yarışmasına hem de Survivor’a katılan Hakan Hatipoğlu, TV8’de Survivor Panorama programının sunuculuğunu yaptı.
 

Hakan Hatipoğlu’nun eşi Gizem Hatipoğlu, Acun Ilıcalı sayesinde hem iş hem eş buldu. Var mısın Yok musun yarışmasında eşi Hakan Hatioğlu ile tanışıp Survivor’a da katılan Gizem, sunuculuk ve çeşitli internet sitelerinin giyim markalarında modellik yapıyor.
 

Survivor yarışmacılarından Anıl Tetik de Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde liseli bir genci canlandırdı.
 

Hanzade Durmuş da Var mısın Yok musun yarışmasıyla adını duyurdu. Bir süre ‘Yok Böyle Dans’ta sunuculuk yapan Durmuş, daha sonra da Survivor’da aynı görevi üstlendi.
 

Merve Oflaz da katıldığı yarışma programı adını duyuranlardan. Aslen Rizeli olan yarışmacı Marmara Üniversitesi Spor Akademisi’nde okudu.
 

Var mısın Yok musun yarışmasına katılış öyküsünü “hayatıma bir renk olsun istedim” sözleriyle anlatmıştı. Yarışmadan 81 bin TL’lik ödülle ayrılan Merve’nin hayatında Survivor Kızlar Erkekler yarışması ile ikinci bir sayfa açıldı.
 

Survivor Kızlar Erkekler yarışmasında birinci olarak 500 bin TL ödülünü kazanmış, yarışma sonrası birçok dizide oynamıştı.
 

Merve Oflaz şimdi Kanal D’nin izlenme rekorları kıran polisiye dizisi ‘Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosuna dahil oldu.
 

Merve Oflaz, dizide bir polisi canlandırıyor.
 

Survivor’da iki şampiyonluğu olan Turabi Çamkıran oyunculuk eğitimi alıp dizilerde oynamaya başladı. En son ATV’de yayınlanan Kertenkele dizisinde rol aldı.
 

Yetenek Sizsiniz yarışmasında yaptığı taklitlerle çok konuşulan Sefa Doğanay da ünlü oldu. Şu sıralar çeşitli programlara katılarak taklitlerine devam ediyor.
 

Survivor’da 1. olan Hilmicem İntepe de oyuncu oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X