Acun Ilıcalı’dan sürpriz Survivor kararı!

Geçtiğimiz akşam Survivor eleme heyecanını izlemek isteyenler hayal kırıklığına uğradı. Çünkü Survivor beklenenin aksine yayınlanmadı.

Acun Ilıcalı’dan sürpriz Survivor kararı!

Durum karşısında izleyicilerin ilk sorduğu soru “Survivor neden yok?” oldu. Merak edilen sorunun cevabı kısa süre içerisinde bulundu. Bu yıl Türkiye ve Yunanistan takımlarının karşı karşıya geldiği yarışmanın yayın tarihleri değişti. Peki, Survivor yeni bölüm ne zaman? İşte cevabı…

Survivor Türkiye Yunanistan yayın tarihleri değişti. Yayın tarihlerinin değişmesinin ardından izleyiciler özellikle geçtiğimiz akşam “Survivor neden yok?” sorusunun cevabını araştırmaya başladı. Peki, Survivor yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte Survivor yeni yayın günleri…

Survivor yeni bölüm ne zaman?

Dizilerin final veya sezon finali yapması ve yaz sezonun başlamasıyla birlikte Survivor yayın tarihleri de değişti. Alınan karar gereği Survivor bundan böyle Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Çarşamba ve Perşembe günleri ekrana gelecek. Yani Survivor haftanın finali ve eleme heyecanı bu akşam ekrana gelecek.

Survivor’da duygusal ödül

Survivor’ın en kritik ödüllerinden birisi… Kazanan takım Dominik’te ailesinden ya da yakınlarından birisiyle görüşecek. Hangi takım bu oyunun galibi olacak merak konusu. Tüm yarışmacılar güçlerini son damlasına kadar kullanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X