Acun Ilıcalı’nın eski eşine şok! Kamera kayıtları ele verdi

İç mimar Zeynep Yılmaz, hizmetlisinin, bir kuyumcunun kendisine gönderdiği çantadaki küpeleri çaldığını kamera kayıtlarından tespit etti. Yılmaz’ın şikayeti üzerine hizmetçi hakkında soruşturma başlatıldı.

Acun Ilıcalı’nın eski eşine şok! Kamera kayıtları ele verdi

Acun Ilıcalı’nın eski eşi iç mimar Zeynep Yılmaz, Beşiktaş’taki mimarlık ofisinde hizmetlisi tarafından soyuldu.

İddiaya göre; 7 Aralık günü bir kuyumcu tarafından Yılmaz’a, içinde pırlanta küpelerin yer aldığı bir çanta ulaştırılmak istendi. Sekreter tarafından teslim alınan küpelerin fotoğrafları çekilerek, çanta Yılmaz’a gönderildi.

Ä°lgili resim

Yılmaz’ın talebi üzerine küpelerin yer aldığı çanta, temizlik görevlisi G.B. tarafından evine götürüldü. Evde küpeleri inceleyen Yılmaz, ardından çantayı kuyumcuya geri gönderdi.

Kuyumcunun iki tane pırlanta küpenin yerinde olmadığını söyleyerek kendisini araması üzerine şoke olan Yılmaz, oturduğu binanın güvenlik görüntülerini incelediğinde ikinci kez şaşkına döndü.

Ä°lgili resim

İKİ KÜPEYİ CEBE ATTI

Görüntülerde; temizlik görevlisi G.B.’nin asansörden indikten sonra iki adet pırlanta küpeyi cebine koyarak kutuyu teslim ettiğini gördü. Bunun üzerine G.B.’yi polise şikayet etti. Yılmaz’ın ihbarı üzerine savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

zeynep yılmaz ile ilgili görsel sonucu

MİSAFİRİN DE MÜCEVHERİ KAYBOLDU

İddiaya göre; bu olay öncesinde Zeynep Yılmaz’ın bir misafiri ofise geldi ve pırlanta yüzüğünü tuvalette unuttu. Yüzüğünü almak için geri döndüğünde ise yüzüğünü bulamadı. Öte yandan Yılmaz, çantasından defalarca küçük meblağalarda paranın kaybolduğu iddiasında da bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X