Acun’dan örnek davranış! Herkesi duygulandırdı

Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye’ye çıkmak isteyen kanser hastası Caner Güdük’ün hayalini gerçekleştirdi. Ilıcalı, Caner’in O Ses Türkiye sahnesine çıkardı.

Acun’dan örnek davranış! Herkesi duygulandırdı

Kanser hastalığına yakalanan 16 yaşındaki Caner Güdük’ün tek hayali gerçekleşti. Kanser hastalığıyla mücadele eden ve tek hayalinin O Ses Türkiye’de çıkıp şarkı söylemek olduğunu söyleyen Caner Güdük’ün çağrısına Acun Ilıcalı kulak verdi.
 

acun-ilicali-kanser-hastasi-gencin-tek-hayalini-11654217_9352_m

TEK HAYALİ O SES TÜRKİYE’DE ŞARKI SÖYLEMEK

Sosyal medyada bir videoyla sesini duyuran 16 yaşındaki kanser hastası Caner Güdük’ün çağrısı üzerine herkes seferber oldu.Bağlama ile zaman geçirdiğini ve ölmeden önce son isteğinin O Ses Türkiye’de şarkı söylemek olduğunu söyleyen Caner’in hayat hikayesi, yürek burkmuştu.

acun-ilicali-kanser-hastasi-gencin-tek-hayalini-11654217_3032_m

“SONUNDA HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM”

Acun Ilıcalı Caner’in tek hayalini gerçekleştirdi. O Ses Türkiye’nin stüdyosundan fotoğraf paylaşan Caner, “Sonunda hayalimi gerçekleştirdim. Destek veren herkese çok teşekkür ederim yakında tv de olacak ama daha belli değil ben burdan haber ederim” notunu paylaştı.
 

acun-ilicali-kanser-hastasi-gencin-tek-hayalini-11654217_1285_m

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X