‘Acun’un tuzağına düşürüldüm’ diyen Sayan’dan bomba itiraf

Yemekteyiz’in çekimlerine başlayan Seda Sayan, uzun süren çekim saatlerinden şikayet ederek “Acun’un tuzağına düştüm” dedi.

‘Acun’un tuzağına düşürüldüm’ diyen Sayan’dan bomba itiraf

TV8’in sevilen programı Yemekteyiz’in sunuculuğunu devralan Seda Sayan, önceki gün basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Senelerdir gündüz kuşağında program yapan Sayan, uzun süren çekim saatlerine sitem etti.

“ACUN’UN TUZAĞINA DÜŞÜRÜLDÜM”

Magazinn.com’un mikrofonuna samimi açıklamalar yapan Sayan, Acun Ilıcalı’ya şu sözlerle sitem etti: “Kandırıldım, Acun’un tuzağına düştüm. Çekimler bir türlü bitmiyor. Yarışmacılar yemekleri değil, birbirlerini yiyorlar. Bunca yıl sabah programı yaptım bu kadar uzun süren ve sonu gelmeyen çekimler görmedim. Yarışmacılar beni bile susturuyor.”

“ÇEKİMLER BİTMİYOR”

Çekimlerde yorulmasına rağmen çok eğlendiğini de belirten Sayan, “Safiye Soyman tatile çağırıyor gidemiyorum, başka arkadaşlarım Çeşme ve Bodrum’a çağırıyor yine gidemiyorum. Ben sandım ki, haftada 2-3 gün çalışırım biter ama bitmiyor.” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X