‘Adnan Oktar kimseye güvenmezdi, gizli kumandası vardı’

Adnan Oktar ve grubuna yönelik düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan, ancak daha sonra ‘itirafçı’ olarak tahliye edilen Ayça Pars, “Kızlara ‘Bana itaat etmezseniz günah işlersiniz’ diyordu” dedi.

‘Adnan Oktar kimseye güvenmezdi, gizli kumandası vardı’

Adnan Oktar’ın yanında 30 yıl çalışan ve tüm televizyon ve internet yayınlarının tek sorumlusu olan Ayça Pars, “Elinde bir on-of düğmesi var oradan sesi kapatır rejiye dahi sesin gelmemesi için kendisi kapatır” dedi.

“Yayınları takip ederseniz, çoğu zaman bunu unuttuğu için yayına sessiz başlarız” diyen Pars, “Yayın bitti 5 dakika ara verelim dedi. Dediği anda tüm kameralar kapatılır mutlaka” ifadesini kullandı. Pars, Oktar’ın yayınları  bizzat masasının altına yaptırdığı özel kumandayla yönettiğini anlattı.

 

29-yil-sonra-pisman-olan-kedicik-ayca-pars-bulbul-gibi-ottu-h1537079336-ae269b-001.png

 

Star Ana Haber’de konuşan Pars, “Adnan Oktar herkesle imam nikahlıydı ya da kadınları cariye olarak almıştır statülerine göre orada bile bir hiyerarşi vardır. Bütün internet işlerinin sorumlusu benim reji bana ait ama bir korku fırtınası, korku imparatorluğu var” ifadesini kullandı.

Pars, şöyle devam etti:

“Bacılar ve kız kardeşler denen daha genç, yeni gelmiş olan hafif bağlarla bağlı insanlar var. Kız kardeşler dediğimiz ekip daha çok bu zenginlikle o kişinin isteklerinin bir an önce yapılması, iltifatlar, hediyeler, altınlar gibi bu tarz şeylerle burada tutulmaya çalışılır. Bu bir yöntemdir. Adnan Oktar oturuyor 10-15 kişilik bir gurubun önüne diyor ki ‘senin bakışlarını beğenmedim, sen gel bakalım önüme’ ve sonra oturtturuyor; tokat, tekme, kafasını yere bastırma, alıp bir yerden diğer tarafa atma, yediği yemeği kafasından aşağı döker, ‘makas getirin der’ makasla dibinden keser, eliyle saçlarını yolar.”

Pars, 30 yıldır sadece annesi ile 2 ya da 3 kez görüştüğünü belirterek “Ailelerle görüştürülmez. Bu bir suçtur zaten. Belli aralıklarla yanında şahitle gidersin. Mesela çay alacaksın ikram edeceksin, mutfağa gittin annen de orada mutlaka şahit yanına gelir. Annenle seni hiçbir zaman yalnız bırakmazlar. Adnan Oktar’ın en sevdiği şeyin kendisine itaat edilmesiydi. Oktar Kızlara bana itaat etmezseniz günah işlersiniz diyordu. Onun dediğini kabul etmezseniz münafık olursunuz diyordu” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X