Adrenalin Park doğa sporlarının merkezi olacak

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ve Belediye Meclis Üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Çevre Komisyonu üyeleriyle birlikte Adrenalin Park’ta teknik inceleme gerçekleştirdi.   

Adrenalin Park doğa sporlarının merkezi olacak

Gürsu’nun turizminin gelişimini sağlamak amacıyla, Gürsu Belediyesi’nce Ericek’te oluşturulan Gürsu Adrenalin Park, ilçenin doğa sporları alanında önemli merkezler arasına girmesini sağlayacak. 

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gürsumuz, sahip olduğu doğal zenginlikleriyle doğa sporları alanında önemli potansiyele sahip. İlçemizin bu potansiyelini değerlendirerek gelişimini sağlamaya yönelik çalışmalar yapmaktayız. Bu bağlamda Ericek Göletimiz çevresinde oluşturduğumuz Adrenalin Parkımızla, ilçemizin doğa sporları alanında merkez olmasını sağlamaya çalışıyoruz” dedi. 

Eğlence unsurunun da olduğu doğa turizminin gelişmesi hedefiyle oluşturulan Adrenalin Park bünyesinde tam otomatik olimpik trap poligonu, okçuluk poligonu, dağcılık-tırmanma parkuru, atv safari parkuru, çok amaçlı yapay duvar (arama kurtarma ve  dağcılık eğitimleri için), kampçılık alanı, zipline hattı, gölet sporları alanı (airboat ve kano sporları), yamaç paraşütü başlangıç eğitim alanı ve seyir alanları yer alıyor. Adrenalin Park’ta yamaç paraşütü, tırmanma ve offroad yarışları, doğa yürüyüşleri, kampçılık, dağcılık gibi faaliyetler de gerçekleştiriliyor.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X