Adrenalin ve eğlencenin adresi Sukaypark

Osmangazi Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Çukurca’daki tesis,  hem sporun hem de yaşamın en gözde merkezi oldu.

Adrenalin ve eğlencenin adresi Sukaypark

Türkiye’nin ilk kablolu su kayağı merkezi olma özelliğine sahip Sukaypark hizmete girmesiyle birlikte Wakeboard (Su kayağı) Dünya Şampiyonası ve Avrupa Kablolu Sukayağı (Cable Wakeboard) Şampiyonası gibi uluslararası alanda dev organizasyonlara ev sahipliği yaptı.

Yerli ve yabancılar tarafından büyük ilgi gören tesis yaz aylarıyla birlikte su kayağı severlerin değişmez noktası oldu. 

3832594-20120627_140545_7055__45015.jpg

Sukaypark Tesisleri içerisinde yer alan uluslararası standartlarda yapılmış Türkiye’nin tek kaykay pisti, kaykay ve paten sporuyla ilgilenenlerin gözdesi durumunda. Amerika’dan gelen özel bir ekip tarafından yapılan kaykay pisti, her gün onlarca sporcuyu misafir ediyor. Dünyaca ünlü sporcuların da kaymak için tercih ettiği pist, Türkiye’nin kaykay branşında olimpiyatlara sporcu göndermesi adına da büyük önem taşıyor. 

3832594-su_oyunlari_parki_5__47072.jpg

Çocuklar serinleyerek eğleniyor 

Osmangazi Belediyesi tarafından Çukurca Mahallesi’nde 100 dönüm arazi üzerine kurulan Sukaypark’ta çocuklar için de oyun alanları var. Çocuklara alternatif bir aktivite imkânı sunmak maksadıyla hayata geçirilen Bursa’nın ilk Su Oyunları Parkı sıcak yaz günlerinde çocukların neşesine neşe katıyor. Sukaypark tesisinin içerisinde 660 metrekare alan üzerine inşa edilen parkta, su kaydırağı, su çemberleri seti, su palmiyesi, su jeti ve örümcek su oyunları seti gibi toplam 20 çeşit oyun bulunuyor. Çocuklar, kavurucu yaz günlerinde Su Oyunları Parkı ile hem serinliyor hem de eğleniyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X