Afili Aşk dizisi Erkenci Kuş’un yapamadığını yapıyor!

Türkiye bir Erkenci Kuş deneyimi yaşadı… Can Yaman ve Demet Özdemir’in üzerine kurgulanan dizi, 6 Ağustos tarihinde yaklaşık 1 yıl ekranda kaldıktan sonra final yaparak veda etti.

Afili Aşk dizisi Erkenci Kuş’un yapamadığını yapıyor!

Aslında dizi daha uzun süre devam edebilirdi, ancak yan karakterlerin hikayeleri dolu dolu olmayınca, her şey Can ve Sanem’e kalınca haliyle izleyici sıkılıyor.

İşte bu noktada Afili Aşk’ın son dönemde sergilediği yüksek performans dikkat çekiyor. Her şeyden önce asıl kız Ayşe ve asıl oğlan Kerem… Bunda şühpe yok… Burcu Özberk ile Çağlar Ertuğrul da çok başarılı şekilde rollerini sergiliyor.

Ancak asıl detay, yan karakterlerin de çok güçlü olmaları… Yani yan karakterlerde de bir hikaye bütünlüğü var. İşte bu noktada Erkenci Kuş dizisinden ayrılan Aflii Aşk, romantik komedi yapımlarının en ciddi hatalarından birisinden sıyrılmış oluyor.

Espriler yerinde, komedi anlayışı çok da abartılı şekilde sunulmuyor. Çağlar Ertuğrul’dan böyle bir komedi performansı beklemeyenler de çok şaşkın. Zira oldukça başarılı bir portre çizmekte.

afiliask-(1).jpeg

Ekibin uyumlu hali de diziye yansımakta.Senaryo hataları da olmayınca, ekranda izlemeye değer bir romantik komedi olarak Afili Aşk reytinglerde fazla da bir düşüş yaşamadan yaz ekranından kış sezonuna geçiş yaptı.

Benim Adım Melek dizisi ile yarış halindeki Afili Aşk, 23 Ekim Çarşamba günü yayın hayatına başlayacak olan Kurşun dizisinden ne kadar etkilenir, bunu da merakla izleyeceğiz.

   

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X