Afyon’da 2. Timsah dönemi

Bursaspor, 4 hazıtlık maçı oynayacağı 12 günlük ikinci etap kamp çalışmalarına start verdi… İlk maç yarın Altay’la…

Afyon’da 2. Timsah dönemi

Bursaspor’da ikinci etap kamp çalışmaları dün akşam start aldı… Bu sezon yurt dışı yerine Afyonkarahisar’ı tercih eden yeşil beyazlılar, 12 günlük kampta 4 hazırlık maçı oynayacak…

U19 Milli Takımı ile Finlandiya’da bulunan kaleci Mehmet Ataberk Dadakdeniz ile ülkesinden dönmeyen Abdullahi Shehu dışındaki tüm oyuncular ilk antrenmanda yer aldı… Dünya Kupası’ndan dönen Ekong ve Aziz’in de Afyonkarahisar’a gelmesi teknik heyetin yüzünü güldürdü…

TAKIMIN MORALİ YERİNDE

Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde yaklaşık 1.5 saat süren idmanda yeşil beyazlıların keyifli oldukları gözlendi… Bugün çift antrenman yapacak olan Bursaspor, yarın ise TFF 1. Lig takımlarından Altay’la karşılaşacak. Afyonkarahisar Zafer Stadı’ndaki mücadele saat 19.00’da başlayacak.

Yeşil Beyazlılar, kamp boyunca Afjet Afyon, Ümraniye ve Türkmenistan’ın Şagadam takımıyla da özel maç yapacak… Bursaspor, 3-4 Ağustos’ta da Ankara’da Sivas, Ankaragücü ve Alanyaspor’un katılacağı TSYD Kupası’nda mücadele edecek. 
 

ÖZEL MAÇ PROGRAMI

18 Temmuz Çarşamba 
19.00 Bursaspor-Altay

21 Temmuz Cumartesi
19.00 Bursaspor-Afjet Afyon

24 Temmuz Salı
19.00 Bursaspor-Ümraniye

27 Temmuz Cuma
19.00 Bursaspor-Şagadam
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X