Ahmet Çakar’dan Dursun Özbek’e ağır sözler

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray’da yaşanan Kevin Grosskreutz skandalının ardından Başkan Dursun Özbek’le ilgili ağır tweetler attı.

Ahmet Çakar’dan Dursun Özbek’e ağır sözler

Sarı-kırmızılı kulüp, FIFA’ya gönderilen evraklardaki ‘imza’ eksikliği nedeniyle Kevin Grosskreutz transferini gerçekleştiremedi. Alman oyuncunun transferinde yaşanan skandal sonrası Dursun Özbek yönetimi hedef tahtasında yer aldı. GalatasarayBaşkanı’na en sert tepkilerden biri de Ahmet Çakar’dan geldi. Eski hakem, twitter hesabı üzerinden çarpıcı mesajlar yayınladı.

 

Futbol yorumculuğu yapan Çakar, “Dursun Özbek’ten özür diliyorum. ‘Aziz Yıldırım’ın ayağının serçe parmağı etmez’ demiştim. Şimdi Aziz Yıldırım’ın neresi eder diye düşünüyorum. Zaten 3 ay önce uyanmam lazımdı. ‘Dursun’ diye kulüp başkanı ismi olmaz. Olursa da işte böyle olur. Ama şunu da belirtmek isterim. Özbek’lere rağmen bu Galatasaray ligi sonuna dek kovalar ve en az rakipleri kadar da şansları var” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X