Ailesinin kayıp ihbarı yaptığı Elif, bulundu

Bursa’da 1 hafta önce iş aramak için evden çıkan, geri dönmeyince ailesinin kayıp başvurusu yaptığı 22 yaşındaki Elif Özdemirkan, Sakarya’da bulundu. Aile kızlarını alarak Bursa’ya döndü.

Ailesinin kayıp ihbarı yaptığı Elif, bulundu

Uludağ Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü mezunu Elif Özdemirkan, Osmangazi ilçesi Demirtaş Barbaros Mahallesi’nde ailesiyle oturduğu evden, geçen hafta perşembe günü iş başvurularında bulunmak için çıktı.

Aile, geri dönmeyen kızlarına ulaşamayınca polis karakoluna giderek kayıp başvurusu yaptı. Özdemirkan, kaybolduğuna ilişkin basında çıkan haberlerin ardından dün Sakarya’da polise başvurdu. Polisin haber vermesi üzerine Bursa’dan Sakarya’ya giden Fatma ve Ertuğrul Özdemirkan çifti, kızlarını alarak Bursa’ya döndü. 

DHA’nın telefonla ulaştığı Elif Özdemirkan, iş aramak için kendi isteğiyle evden çıktığını, kaybolma veya kaçırılma olayının olmadığını söyledi. 

Sağlık durumunun da iyi olduğunu ifade eden Özdemirkan, “Hakkımda yanlış haberler yazıldı. Ben kendi isteğimle iş bulmak için evden gittim. Sonra Sakarya’da polise de kendim başvurdum. Onlar da aileme haber verdi ve geri döndüm” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X