Ajda sevgisi soğuk dinlemedi

Süperstar Ajda Pekkan’ın Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda verdiği konser, soğuk havaya rağmen Bursalı hayranlarıından büyük ilgi gördü.

Ajda sevgisi soğuk dinlemedi

EMRE AKDEMİR

AÇIKHAVA’DA SÜPERSTAR KUYRUĞU

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, önceki gece Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda verdiği konserde Bursalı hayranlarıyla buluştu. Günboyu devam eden yağmura ve soğuk hava rağmen 73 yaşındaki sanatçıyı sahnede canlı izleyebilmek için saatler öncesinden konser alanına akın eden Bursalılar, Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu önünde uzuk kuyruklar oluşturdu. Gördüğü ilgi karşısında çok mutlu olan Pekkan, ”İlginiz için çok teşekkür ediyorum, benim için sizlerin ve alkışlarınızın ne kadar değerli olduğunu bilemezsiniz” diye konuştu.

ÜŞÜYORSUNUZ, GARİP HİSSEDİYORUM

Konserin ilerleyen bölümlerinde seyirciye ”Üşüyorsunuz diye kendimi burada garip hissediyorum” diye seslenen Süperstar’a Bursalı müzikseverler alkışlarla destek vererek konserin devam etmesini istediklerini ilettiler. Şarkılarına kaldığı yerden devam eden Pekkan, güçlü sesi ve dansçılarıyla sergilediği sahne performansıyla büyük beğeni topladı. Konser sonunda dinleyicilerin “Bir daha” tezahüratları eşliğinde sahneye dönen Pekkan, ‘Aynen Öyle’ şarkısıyla bis yaparak geceyi noktaladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X