Ak Gençlik Bursa’da

AK Parti Gençlik Kolları Marmara İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Ak Gençlik Bursa’da

Toplantıda konuşan  TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, “Türkiye dayatılan prangayı kırmıştır. Bizim ve beraber olmaya ihtiyacım var” dedi.

AK Parti Gençlik Kolları’nın Marmara Bölgesi İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 11 ilin gençlik kollarının katılımıyla yapılan ve 2 gün süren toplantıya TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, eski bakalardan Faruk Çelik, AK Parti Milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç, Ahmet Kılıç ve Atilla Ödünç, AK Parti Bursa Gençlik Kolları Başkanı Tarık Köse ve Marmara Bölgesi’nin Gençlik Teşkilatı katıldı.

“BERABER OLMALIYIZ”…

Gençlere siyasi tecrübelerini aktaran Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, “Nereden geldiğinizi ve nereye yolculuk yaptığımızı bilmek zorundasınız. Bugüne kadar 1960’ta, 1970’te, 1980’de, 27 Şubat 1997’de yapılan ihtilallerde hep aynı şey. İlk defa bir lider çıktı ve şöyle dedi ‘Ben kefenimi giydim de bu yola başvurdum’ Bu basit bir iş bir değildir. Bunun altında büyük bir dava vardır. Türkiye üzerinde oyun kuranlar plan yapanlar bunlar önce yaptıklarınızı gördüm ve meydan okuyorum ölümden öte köy yoktur demektir. Bu ülkenin ayağa kalkmasına bir şekilde engel olundu. Türkiye dayatılan prangayı kırmıştır. Bizim ve beraber olmaya ihtiyacım var” diye konuştu. 

İL YÖNETİMİ GENÇLERLE…

Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ise, “Şükürler olsun ki sahadaki etkinliğiyle, istihbaratıyla, teknolojisiyle uyum içerisinde güçlü bir Türkiye var. Siyasi iradeyle, dünyanın ve bölgemizin problemlerine karşı etkin çözüm üreten bir Türkiye mevut. Bu geçmişten günümüze çok güçlü bir mücadeleyle gerçekleşti” ifadelerini kullandı. Gençlerin gözünde güvenli geleceği gördüğünü dile getiren AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman da, şunları kaydetti:  “Bursa’mızda gençlerimizin eğitimi, sağlığını, sosyal aktivitelerini düşünerek geleceğimizi planlıyoruz. Gençlerin en büyük avantajı yerel yönetimlerde söz sahibi olmasıdır. Bizler de üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirdik ve il yönetimimizde sizleri temsil eden genç arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Onların fikirlerine önem veriyoruz ve kararlarımızı onlarla birlikte alıyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X