Ak kadınlar Bursa için göreve hazır

Yerel seçimlerin ardından belediye meclislerine seçilen AK Partili kadın belediye meclis üyeleri, AK Parti İl Kadın Kolları ve AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç’in ortaklaşa düzenlediği organizasyonda biraraya geldi.

Ak kadınlar Bursa için göreve hazır

Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ile il ve ilçe teşkilatlarında görevli çok sayıda kadın da katıldı. 

“KADINLAR HER ALANDA GÜÇLÜ OLMALI” …

Programda konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, ülke nüfusunun yüzde 50’sini oluşturan kadınların, toplumu ilgilendiren konularda ve karar alma süreçlerinde daha fazla yer alması gerektiğine dikkat çekerek, “Bununla birlikte; hem kentte, hem de kırsalda kadın girişimciliğini artırmaya yönelik projeler geliştirilerek, onların ekonomik hayata katılmalarını kolaylaştırmalıyız. Kadınlarımızın her alanda güçlü olmaları, ülkemizin faydasına olacaktır” dedi. 

“GELECEĞİMİZ İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞMALIYIZ”…

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, him Bursa’da hem ülke genelinde herkesi ilgilendiren konularda kadınların da söz sahibi olmasını, karar mekanizmalarının içinde daha fazla yer almasını önemsediklerini kaydederek, “Bu ülkenin geleceği için hep birlikte ahenk içinde çalışmalıyız” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ise, “Geleceği yetiştiren ve şekillendiren siz kıymetli kadınlarımızın, aynı sorumlulukla şehrimiz ve ülkemiz adına çalışacağınıza inanıyorum” dedi. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu da, 31 Mart yerel seçimlerinde kadın meclis üyesi sayısını artırdıklarını ve her zaman bulundukları yerlere değer katma çabası içinde olduklarını söyledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X