AK Parti aday adayları görücüye çıktı

7 Haziran’da yapılacak seçimlerde AK Parti Bursa’dan milletvekili aday adayı olan isimler pazar günü yapılacak temayül yoklaması öncesinde kamuoyuna tanıtıldı.

AK Parti aday adayları görücüye çıktı

AYKUT GÜNGÖR

AK Parti Bursa milletvekilleri aday adayları, Merinos AKKM’de düzenlenen programla kamuoyuna tanıtıldı. Programda, aday adayları tek tek kürsüye çağrıldı ve özgeçmişleri okundu. Daha sonra tüm aday adayları toplu halde partilileri selamladı. Aday adaylarını destelemek için Merinos AKKM’yi hınca hınç dolduranlar renkli görüntüler oluşturdu.

Toplantının açılışında konuşan AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, 7 Haziran’ın Türkiye’nin en önemli seçimlerinden biri olacağını belirterek, şunları söyledi:

“Yeni Türkiye yolunda vesayet rejiminden kurtulma seçimi olacak. Paralel yapılardan kurtulma seçimi olacak. Bu seçimi yıllardır darbe anayasalarıyla yönetilen Türkiye’nin sivil anayasaya kavuşması olarak görüyoruz. Türkiye, AK Parti’ye bu seçimlerde her zamankinden çok daha güç verecek. Biz de sivil anayasayı hediye etmek istiyoruz. Yola 400 vekil hedefiyle çıkıyoruz. Bursa bizi hiç mahçup etmedi, inanıyorum ki bu seçimde de daha fazla oy vecek. Türkiye’nin kaybettiği yılları telafi edeceğiz.  Yeni Türkiye yolunda ben varım diyen milletvekili aday adaylarını kutluyorum. 2007’de 115 müracat vardı şimdi 235 rakamına ulaştık. Teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum.”

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de,seçimin havasının AK Parti’de görüldüğünü dile getirerek, “Bu başlangıç güzel bir başlangıç. Seçim sonucu hayırlı olsun. Halkın hizmet beklediği kadrolar bu kadrolar. Hizmet denince adres AK Parti. Biz hizmeti biliyoruz, halkımızı seviyoruz, bunu da hizmetlerimizle gösteriyoruz. Üye sayımız 9 milyonu buldu. Ne mutlu bizlere Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu  ile siyaset yapıyorz. Bu seçim de güzel bir seçim olacak. En çok çalışan kadrolar bu kadrolar olacak.  Adaylarımız kim olursa olsun hep birlikte arkalarında duracağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X