AK Parti Akhisar Teşkilatından 126 Ünite Kan Bağışı

AK Parti Akhisar ilçe teşkilatı anlamlı bir etkinliğe imza attı. Kızılay Derneği Akhisar Şubesi’nin işbirliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, AK Parti…

AK Parti Akhisar Teşkilatından 126 Ünite Kan Bağışı

AK Parti Akhisar ilçe teşkilatı anlamlı bir etkinliğe imza attı. Kızılay Derneği Akhisar Şubesi’nin işbirliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, AK Parti ilçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit başta olmak üzere belediye meclis üyeleri, parti yöneticileri, kadın kolları mensupları, gençlik kolları mensuplarının yanı sıra parti mensupları Kızılay’a kan bağışında bulundu. AK Parti ilçe Teşkilat’ında gerçekleşen kan bağışı etkinliği AK Parti kurmayları tarafından oldukça yoğun ilgi gördü. Parti olarak sosyal etkinlikleri sürekli olarak gerçekleştirdiklerini belirten AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, ilçe teşkilatı olarak böyle etkinliklerle Kızılay’a destek vermeyi hedeflediklerini söyledi. Gece yarısına kadar süren kan bağışı kampanyasına, AK Parti Akhisar ilçe teşkilatınca 126 ünite kan bağışı yapıldığı bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X