AK Parti Bandırma İlçe Başkanı İstifa Etti

AK Parti Balıkesir’in Bandırma İlçe Teşkilatı Başkanı Eşref Kasapoğlu, yazılı bir açıklama yaparak görevinden istifa ettiğini açıkladı. AK Parti B…

AK Parti Bandırma İlçe Başkanı İstifa Etti

AK Parti Balıkesir’in Bandırma İlçe Teşkilatı Başkanı Eşref Kasapoğlu, yazılı bir açıklama yaparak görevinden istifa ettiğini açıkladı. AK Parti Bandırma İlçe Teşkilatı Başkanı Eşref Kasapoğlu, yatığı yazılı açıklamada, ailesi ve işiyle gerektiği kadar ilgilenemediğini gerekçe göstererek, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Kasapoğlu, açıklamasında, “1 Kasım 2015 milletvekilliği seçim takviminin başlayacağı bugünlerde milletçe tarihin yepyeni bir dönemine tanıklık edeceğiz. Bu bakımdan şanslı bir nesiliz. Milletimizin son 12 yılda elde ettiği kazanımların yanı sıra, Cumhurbaşkanını da halkın seçmiş olması Ak Parti döneminde edinilmiş çok önemli bir gelişmedir. Türkiye’miz zor bir süreçten geçmektedir. 1 Kasım 2015 seçiminin hem ülkemiz, hem de kardeş coğrafyalarımız için ne ifade ettiğinin farkındayız. 1 Kasım 2015 seçimi yapılmış ve yapılacak olan seçimlerin en önemlisidir. Bu seçime tarihi sorumluluk duygusu ile hazırlanmalıyız. 7 Haziran gezi kalkışmasıyla, 17-25Aralık ihanet girişimleri ile bu millete operasyon yapmaya kalkanların son çırpınışları da bu secim ile birlikte bitecektir. 1 Kasım seçimleri Balıkesir-Bandırma ve Bölgemiz için büyük önem arz etmektedir. Çünkü bu bölgelerimiz gelişmeye müsait en önemli yerlerin başında gelmektedir. Büyükşehir Belediye Başkanımızın ortaya koyduğu ciddi projelerin gerçekleşebilmesi için halkımızın desteğine ihtiyacımız bulunmaktadır. Halkımızın en iyi cevabı 1 Kasım’da vereceğini düşünüyorum. AK Parti her seçimde olduğu gibi, milletvekilliği seçiminde de teşkilatlarımızın planlı ve programlı çalışması sonucunda bu sürecin başarıyla üstesinden gelecektir. 13 yıldır gönül verdiğim AK Parti de 2 dönem Belediye Meclis Üyeliği, 2 dönem AK Parti İlçe Başkanlığı görevinde bulundum. Bu değerli görevlerde hiçbir menfaat ve karşılık beklemeksizin partim ve ülkem için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Görev süresince tüm partili arkadaşlarımı eşit derece de dikkat ve özen ile anlamaya ve kucaklamaya çalıştım. Bundan sonra ki süreçte de AK Parti de bu kucaklaşmanın en iyisinin olacağı inancındayım. Görevde bulunduğum bu süreçte ailem ve işime gösteremediğim ilgiden dolayı çok değer verdiğim AK Parti İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. AK Parti Teşkilatı’nda çalıştığım bu süre içerisinde desteğini benden esirgemeyen başta ailem daha sonra sayın M. Cemal Öztaylan, Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Milletvekili Sayın Avukat Mahmut Poyrazlı, Ali Aydınlıoğlu, AK Parti İl Başkanı sayın Dinçer Orhan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Bandırma Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri Bandırma Halkına ve ismini sayamadığım sivil toplum kuruluşlarına tüm mahalle muhtarları ve oda başkanlarına ve sendika başkanlarına canı gönülden teşekkür eder saygılarımı sunarım. Şahsım adına kırdıklarım var ise hepsinden özür dilerim. AK Parti için her zaman elimden gelen desteğin en iyisini esirgemeyeceğimi belirtmek isterim.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X