AK Parti Nilüfer’in röntgenini çekti

AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı, Nilüfer’de yer alan mahallelerde tespit edilen sorunları ve kentin gelişimine yönelik önerilerini bir rapor halinde kitaplaştırdı.

AK Parti Nilüfer’in röntgenini çekti

Rapor için kurulan komisyonun kısa sürede önemli bir ürün ortaya koyduğunu ifade eden AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Ufuk Ay, “Arkadaşlarımızla birlikte Nilüfer’in röntgenini çektik.

Vatandaşlarımızdan gelen talepleri, gördüğümüz eksiklikleri ve önerileri bir rapor haline getirdik. Bu çalışma hem bizler için hem de Büyükşehir Belediyemiz için bir anlamda rehber olacak” dedi. 

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Ufuk Ay ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan komisyon, Nilüfer’in tüm mahallelerine girerek, vatandaşların talep ve isteklerinin yanı sıra, mahallelerin ihtiyaçlarını ve kentin gelişimine yönelik önerilerini kapsamlı bir rapor haline getirdi.

Raporun 65 sayfadan oluştuğuna dikkat çeken Başkan Ufuk Ay, “Nilüfer İlçemizi; yerleşim düzenleri, demografik yapısı, kent ve kırsal yaşam farklılıkları ve yaşam standartları gibi kriterleri göz önünde bulundurarak 9 bölgeye ayırarak inceledik. Mahallelerimizin tamamında tespit edilen sorun ve beklentileri bir araya getirdik” şeklinde konuştu. 

Hazırlanan raporun seçim sürecinde kendilerine ciddi anlamda katkı sağlayacağına inandıklarını ifade eden Ufuk Ay, “Bu raporu oluşturmaktaki en önemli amacımız, vatandaşlarımızın talep ve isteklerine daha hızlı ve sistemli bir şekilde cevap verebilmektir. Bu anlamda önümüzdeki seçim döneminde raporun bizlere ciddi manada destek olacağını düşünüyoruz. Rapor, partimizin Nilüfer’de yapacağı her çalışma için de ciddi anlamda bilgi aktarımı yapılmasını sağlayacak” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X