AK Parti Osmangazi yönetimi, muhtarlarla bir araya geldi

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve teşkilat üyeleri, seçim öncesi muhtar buluşmalarının ilk toplantısını gerçekleştirdi.

AK Parti Osmangazi yönetimi, muhtarlarla bir araya geldi

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı tarafından Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, İlçe Teşkilat Başkanı İzzet Şenocak, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Hüseyin Erdönmez ve Cem Kürşad Hasanoğlu ile mahalle muhtarları katıldı. Toplantının açılışında konuşan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, “Belediye başkanımızın da katılım göstereceği toplantılar dizisinin ilkini gerçekleştirmekten ve bir projemizi daha hayata geçiriyor olmaktan son derece mutluyuz. Osmangazi’mizdeki tüm muhtarlarımızla 2015 seçimleri öncesinde bir araya gelmek istiyoruz” dedi. 

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’nın önümüzdeki günlerde mahalle komisyonlarının ilkini hayata geçireceğini söyleyen Yılmaz, bu komisyonlara önemli görevler düştüğünü söyledi. Muhtarlarında içerisinde yer alacağı mahalle komisyonlarında görev alacak yöneticilere önemli görevler düştüğünü belirten Yılmaz, “İlçe başkanlığı olarak hedefimiz, ilçe sınırlarımız içerisindeki tüm mahallelerle ilgili bilgi akışını temin etmektir. Kuracağımız bu komisyon ile tüm mahallelerimizdeki yaşanan aksaklıkları, beklentileri en kısa şekilde öğreneceğiz. Komisyonun görevi, sadece problemleri bizlerle paylaşmak değil, aynı zamanda bu problemlere ilişkin çözüm önerileri üretmek ve bu önerileriyle bizlere görüş bildirmektir. Komisyonlarımızın şimdiden güzel çalışmalara imza atacağını ümit ediyorum” diye konuştu.

Etkinliğe katılım sağlayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, zaman çok hızlı aktığını, seçimlerden sonra 9 ayın göz açıp kapayıncaya kadar geçtiğini belirterek, ”Çok şükür ki biz, geçen dönemden itibaren alt yapısını yapmış olduğumuz çalışmalarımızı kesintisiz bir şekilde sürdürüyoruz. Osmangazi’miz için birlikte çalışıyoruz. Amacımız hizmetin en iyisini sunmak. Bu bağlamda mahalle muhtarlarımız, bizim gözümüz ve kulağımız. Mahallelerdeki dertleri ve sıkıntıları, bizlere çözüm önerileriyle birlikte iletecek olanlar sizlersiniz. Bundan sonra da hep birlikte planlamış olduğumuz projeleri adım adım tamamlayacağımıza inanıyorum” dedi.

Hedeflerinin, Osmangazi’deki metruk alanlarının birer birer kaldırılması olduğunu belirten Dündar, “Osmangazi’deki metruk alanlarını bir bir kaldırılarak modern şehrin yeniden doğmasını sağlamak istiyoruz. Bunu yaparken tarihi bölgenin kimliğinin korunup ayaklanmasını sağlamalıyız. Ayrıca Bursa’nın doğasını da korumamız gerekiyor. Bunu da ancak hep birlikte yapabiliriz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X