AK Parti Osmangazi’den teşekkür ziyaretleri

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, CHP, MHP, Saadet Partisi Osmangazi ilçe başkanlıkları ile Demokrat Parti Bursa İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

AK Parti Osmangazi’den teşekkür ziyaretleri

Ali Yılmaz ve ilçe teşkilatı mensupları, CHP Osmangazi İlçe Başkanı İsmet Karaca, MHP Osmangazi İlçe Başkanı Cihangir Kalkancı, Saadet Partisi Osmangazi İlçe Başkanı Sadri Topçu ile Demokrat Parti Bursa İl Başkanı Ali Biliz ve Demokrat Parti Osmangazi İlçe Başkanı Çağrı Kaplan’ı ziyaret edip il ve ilçe teşkilatlarının üyeleriyle bir araya geldi.


Ziyaretlerde, 15 Temmuz darbe girişimi ve ardından yaşanan gelişmeler değerlendirildi.  Görüş alışverişinin de yapıldığı ziyaretlerde ilçe başkanları, hiçbir şekilde ve koşulda darbenin kabul edilemeyeceğine vurgu yaptılar. 

BİRLİKTE TÜRKİYE’YİZ…

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, “Diğer siyasi partilerimize gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretleri, FETÖ mensuplarının yaptıkları 15 Temmuz darbe girişimi ve ardından yaşanan gelişmelerde siyasi partilerimizin sergiledikleri olumlu tavırlara bir teşekkür ziyareti olarak değerlendirebiliriz. Unutmayalım ki biz birlikte Türkiye’yiz ve birlikte iken güçlüyüz. Bu ziyaretler arasında CHP Osmangazi teşkilatına yaptığımız ziyarette ayrıca Genel Başkan sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıdan ötürü duyduğumuz üzüntüyü de dile getirdik ve bu gibi hiçbir saldırıyı kabul etmediğimizi ifade etti” dedi.

Ziyaretlerde Osmangazi yerelindeki konuları da konuştuklarını hatırlatan Ali Yılmaz, “Oldukça verimli geçen bu ziyaretlerimizde, tüm parti temsilcilerimizle Osmangazi’mizle ilgili konulara da değindik. İnşallah bu olumlu havanın yansımalarını yerelde de alacağız. Bu noktada güzel izlenimler edindiğimizi söyleyebilirim. İnşallah başta ilçemiz Osmangazi, sonra şehrimiz Bursa ve en önemlisi olan ülkemiz, Türkiye’miz için daha güzel günler bizleri bekliyor diyebilirim” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X